Dead Space 2: Severed

Det är inte bara Isaac Clarke som får det hett om öronen på The Sprawl – Gabriel Weller (en av karaktärerna i prequelspelet Dead Space: Extraction) försöker att ta sig ifrån gruvan under The Sprawl till sin fru, Lexine Murdoch Weller (en annan karaktär ifrån samma spel), för att sedan ta sig ifrån The Sprawl. Dessvärre har Necromorph-infektionen spridit sig kraftigt över stationen och Gabriel måste skynda sig att hitta sin fru innan det är försent…

Dead Space 2: Severed är ett DLC-paket till Dead Space 2 och erbjuder två nya, fristående kapitel i Dead Space-sagan och följer alltså en av karaktärerna ifrån Dead Space: Extraction. Gameplayet är det samma som Dead Space 2 (så klart) och fortsätter (givetvis) i samma stil. Det finns inte så mycket mer än så att tillägga egentligen; det är Dead Space 2 fast med karaktärer som vi inte sett sedan det första prequelspelet, typ.

Är det värt att köpa DLC-paketet då? Mja, jodå. Det är det ju – iaf om man är ett Dead Space-freak som jag själv är. Speltiden på DLC-paketet ligger mellan 1 – 3 timmar, beroende på om man kör för att fixa achievementsen i paketet eller om man bara vill dra igenom det en gång för att få paketets story. Jag personligen gillar dock paketet och rekommenderar det till alla likasinnade.

Det här inlägget postades i Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dead Space 2: Severed

  1. Pingback: Dead Space: Ignition | Usel Avsmak

  2. Pingback: Dead Space: Extraction | Usel Avsmak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>