Alan Wake: The Signal

Alan Wake: The Signal är det första DLC-paketet och ingår i ”första säsongen” och är episod 7. DLC-paketet tar vid precis där episod 6 slutade; Alan kliver in på Oh Deer restaurangen i Bright Falls och får en kuslig déjà vu känsla att han har varit med om den här stunden förut. Han kan inte placera när han varit med om det hela, men han vet att han måste gå längst bak i restaurangen, till toaletterna. Alan inser snett därefter vart han befinner sig; Den Mörka Platsen… eller?

Grafik, kontroller, voiceacting, ljud etc. är det samma som i originalspelet – så jag låter bli att kommentera något om det.

Första DLC-paketet till Alan Wake håller ungefär samma kvalité som originalspelet och bjuder på ett par nya element som inte fanns (till större delen iaf) i originalspelet. The Signal pushar storyn vidare på ett rätt snyggt sätt, även om saker och ting är väldigt oklara fram till slutet av DLCn (tack och lov), vilket så klart gör paketet ganska spännande och intressant.

Ett bra DLC-paket som är värt pengarna (såvida man inte köpt spelet original, vilket gör att man får med ett redeem-kort så att man kan tanka ner DLC-paketet gratis från Xbox Live) och fortsätter storyn på ett snyggt sätt. Rekommenderas om man vill utöka Alan Wake-storyn ytterligare. Nästa DLC tack.

Det här inlägget postades i PC, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>