Alan Wake: The Writer

The Writer – eller episod 8 – tar vid precis där The Signal slutade. Alan har nu förståt vart han befinner sig och börjar suksesivt att ta sig tillbaka till Cauldron Lake – där allting började – för att sätta stopp för det mörker som jagar honom, en gång för alla – vilket är lättare sagt än gjort…

DLC-paket nummer 2 till Alan Wake fortsätter storyn ytterligare och lämnar, dessvärre, oss spelare med en till cliffhanger som gör mig bara ännu mer sugen på fortsättningen. DLC-paketet är värt pengarna, men samtidigt känns det lite som att de ändrat riktning med DLC-paketen och frågan är om uppföljaren (om det nu kommer en sådan) går i samma fotspår som sin föregångare, eller om det tar en helt annan riktning? Nåväl…

Ett värt DLC-paket om man gillar det första DLC-paketet och originalspelet och om man har planer på att lira igenom uppföljaren (återigen, om det nu kommer en sådan), detta pga att de två DLC-paketen ska (iaf enligt Remedy själva) brygga ihop de två spelen så att storyn i spelen blir begriplig. Nåja.. jag gillar DLC-paketet iaf. Rekommenderas till de som (återigen) vill utöka Alan Wake-storyn lite till.

Det här inlägget postades i PC, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>