WET

Rubi Malone (spelaren) är en hårdhudad ”problemlösare” – en legosoldat och prisjägare. Ett år efter att ha genomfört ett jobb för Mr. Ackers – en mäktig man som har fingrarna med i både import- och exportbranschen, men också i maffia anknytna affärer – får hon ett nytt uppdrag av samme man; att hämta hem hans son ifrån Hong Kong som börjat göra lite mycket oväsen av sig. Men saker och ting är inte vad de verkar vara…

Gillar man snabb, humoristisk och våldsam action är WET ett mycket bra val. Tempot i WET är i topp och det är ytterst sällan man inte skjuter på någonting, vilket också kan framkalla en hel del frustration – speciellt på högre svårighetsgrader…

Grafiken i spelet är smått utdaterad, men ser helt okej ut. Voiceactingen är filmatisk och vi får bland annat höra Eliza Dushku som Rubi. Kontrollerna är lätta att komma in och efter lite trial and error så sitter de perfekt, vilket försvårar för fienderna att piska din röv… till större delen iaf. Spelets musik är dessutom awesome och hela spelet känns smått grindhouse-inspirerat – ungefär som Tarantino eller Rodriguez hade gjort ett spel helt enkelt.

WET är ett suveränt spel, om än frustrerande bitvis. En given titel i Xbox 360 eller PS3 katalogen för den actionsugne. Rekommenderas varmt.

Det här inlägget postades i Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>