Red Faction: Armageddon – Path To War

Det första – och hittils enda – DLC paketet till Red Faction: Armegeddon utspelar sig timmarna innan händelserna i Armageddon. Vi får delvis se hur Cultists inledde sina planer och hur kriget på Mars återigen blossar upp. Vi får även en kort inblick i de första timmarna av kriget.

Path To War DLCn tillför egentligen inte så där fruktansvärt mycket till storyn, mer än att vi får veta de inledande stegen för kriget som utspelar sig i Armageddon. DLCn är dessutom väldigt kort (en speltid på runt en timme kanske), vilket känns otroligt snålt för oss som älskar Armageddon. Gameplay, grafik, kontroller – rubbet – är så klart precis som i Armageddon, så det finns inte så mycket att tillägga där.

I ärlighetens namn så är jag inte riktigt till hundra procent nöjd med Path To War DLCn. Den är väldigt kort och har man några som helst skills så knallar man lätt igenom den här DLCn på under en timme. Men vill man utöka sin Armageddon-upplevelse är det här ett givet köp.. även om den känns rätt snål i speltid.

Recension av Armageddon hittar ni här – även om spelet är recenserat för PC och den här DLCn för Xbox 360.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>