Call Of Duty: Modern Warfare 3

För det första, jag har inte skrivit någon recension på MW2 och har inga som helst planer för tillfället att göra det heller. För det andra skiter jag fullkomligen i alla BF3-fanboys där ute som gnäller konstant över MW3. För det tredje, här följer en storybeskrivning (där jag utelämnar en hel del ifrån storyn för att slippa spoila):

Timmar efter att de dödat General Shepherd evakuerar Kapten John Price och ryssen Nikolai den döende John ”Soap” MacTavish ifrån Site Hotel Bravo, Afghanistan. De anländer till ett safehouse som drivs av styrkor som är lojala till Nikolai i Himachal Pradesh, Indien. Medans Soap får medicinsk hjälp angriper Vladimir Makarov’s styrkor safehouset i ett försök att döda de tre. Yuri, Nikolai’s bästa soldat som har ett personligt vendetta jämtemot Makarov, blir ombedd av Nikolai att hjälpa dem fly från platsen och ut ur landet. Under tiden fortsätter Tredje Världskriget mellan amerikaner och ryssar. Delta Force teamet Metal 0-1 blir inskickade för att ta itu med viktigt strategiska mål för ryssarna för att slå tillbaka deras stormning av Manhattan, New York.

Två månader senare försvinner den ryske presidenten Boris Vorshevsky när han är på väg till Hamburg, Tyskland, för att skriva under ett fredsavtal med USA för att få ett slut på kriget – vilket blir upptakten på en rad händelser där målet är att ta ner Makarov, en gång för alla…

Jag tänker inte vara speciellt långdragen med den här recensionen utan går rakt på sak: MW3 är, för mig, ett av de bästa spelen år 2011. Hela spelet, liksom MW2, påminner mer om en actionrulle där det exploderar, skjuts tonvis med ammunition, där galna stunts genomförs och där tempot bromsas ner ytterst sällan. Och egentligen finns det ganska lite att säga om spelet i sig. Det mesta är sig likt sedan de tidigare delarna i serien (bortsett ifrån ett smått uppdaterat MP-läge och en ny variant av Special Ops) och grafikhoror lär bli besvikna då de använt sig av samma grafikmotor som de använt i de senaste CoD spelen.

Nåja. MW3 är för mig ett riktigt bra spel och MP-läget är fortfarande lika beroendeframkallande som de tidigare CoD-spelen. Rekommenderas till CoD-fans.

Tidigare recensioner på CoD-spel:
Call Of Duty 4: Modern Warfare
Call Of Duty: World At War
Call Of Duty: Black Ops

Det här inlägget postades i PC, Playstation 3, Wii, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Call Of Duty: Modern Warfare 3

  1. Pingback: Battlefield 3 | Usel Avsmak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>