Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me

Spoilervarning! Efter att återigen ha stoppat den fientliga utomjordiska rasen har Duke Nukem försvunnit spårlöst. Duke har blivit tillfångatagen av sin gamla nemesis, Dr. Proton, och är på väg att bli avrättad. Med en hårsmån från en säker död lyckas Duke rymma och beger sig efter Dr. Proton för att stoppa hans galna planer om världsherravälde – och de utomjordiska styrkor som håller på att bygga upp sig igen.

DLC nummer 2 till Duke Nukem Forever (den första var en multiplayer DLC, med lite nya multiplayer maps och nåt annat skit) går i precis samma fotspår som DNF. Det mesta är sig likt och det man får av den här DLCn är ett par nya vapen (så som vapnet som blåser upp fiender), ett par nya typer av fiender och några nya kapitel i Duke historien som utökar DNF och sätter (kanske) punkt för DNF-storyn med ett (möjligtvis) mer rättvist slut för Duke.

Humorn skruvas upp ett extra snäpp och är man ett troget fan till Duke så kan man få sig några rejäla gapskratt. Spelet parodiserar inte bara sig själv heller, utan även andra spel (precis som DNF) som exempelvis Call Of Duty: Black Ops. Voiceacting och vapenljud håller samma standard, grafiken är densamma och gameplayet är sig (så klart) likt.

Personligen tycker jag att The Doctor Who Cloned Me DLCn är ett värdigt DLC paket som utökar storyn ganska lagomt och är klart värt pengarna man spenderar på det. Rekommenderas till de som vill utöka Duke storyn lite till.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>