Saints Row: The Third – Genkibowl VII

Det är dags för den sjunde turnerningen i Genkibowl och ledaren för 3rd Street Saints (spelaren) är en av de tävlande! Och det är väl typ storyn i DLC-paketet – om man nu kan kalla det för story det vill säga. Det första DLC-paketet Genkibowl VII – till Saints Row: The Third – fortsätter inte storyn ifrån huvudspelet alls, faktiskt, utan ger spelaren en bunt nya aktiviteter att plöja igenom – däribland köra runt ett stort garnnystan och krossa fiender och bilar.

DLCns nya aktiviteter är ganska roliga och det tar inte alls speciellt lång tid att plöja igenom heller (för mig tog det ca 2 timmar, då jag fixade alla achievements i packet), men känns samtidigt rätt hjärndött. Är det värt pengarna? Mja. Det är en smaksak. Gillar man aktiviteterna i Saints Row: The Third (och vill låsa upp lite extra karaktärer, kläder och fordon) kommer man nog tycka det. Gör man det emellertid inte lär man se det som bortkastade pengar. Jag själv tyckte det var ett okej DLC-paket och rätt värt pengarna, men samtidigt så tycker jag att det var lite snålt med det man fick i paketet.

Nåja. Helt okej DLC som man troligtvis gillar om man gillar SR: The Third’s aktiviteter. Annars lär man känna sig blåst på pengarna.

Läs gärna min recension på Saints Row: The Third också.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>