Saints Row: The Third – Gangstas In Space

3rd Street Saints’ ledare (spelaren) har blivit erbjuden en roll i den kommande sci-fi/action rullen Gangstas In Space – och tackat ja. Dessvärre, för ledaren och dennes kompanjon framför kameran, använder sig regissören av skitigare knep än vad som egentligen är tillåtna.

Andra DLC-packet – Gangstas In Space – ger spelaren 3 nya uppdrag att plöja igenom och lite ny content (fordon, karaktärer och kläder), men utvecklar inte storyn speciellt mycket mer än att de snurrat vidare på en grej som inträffar i slutet på huvudspelet Saints Row: The Third – vilket förstås är kul, men DLCn hade kunnat vara lite längre tycker jag. Tre uppdrag känns otroligt kort och det tog nog faktiskt mindre tid att klara ut det här packet än Genkibowl VII.

Får man inte nog av Saints Row: The Third tycker jag absolut man ska införskaffa Gangstas In Space – även om jag tycker att det kunde ha varit lite längre. Som sagt.

Läs gärna min recension av Saints Row: The Third också.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>