Saints Row: The Third – The Trouble With Clones

Den tredje DLCn – The Trouble With Clones – fortsätter storyn ytterligare ett snäpp och erbjuder tre nya uppdrag, ett par nya fordon, karaktärer och kläder och.. öh.. ja. Storyn går mer eller mindre inte att beskriva utan att spoila en händelse i början av Saints Row: The Third – så om du inte vill ha spoilers; hoppa över storybeskrivningen nedanför här.

3rd Street Saints’ ledare får ett samtal ifrån nörden Jimmy som säger sig sitta på viktig information. När ledaren och Pierce anländer till fiket där Jimmy väntar på dem berättar han för dem om ett experiment han genomförde; ett försök i att klona… Johnny Gat. Med hjälp av prylar med hans DNA på lyckas Jimmy klona fram Johnny – dessvärre till en brutevariant av hans forna jag. 3rd Street Saints bestämmer sig för att bege sig efter Johnny Tag – som de kallar klonen – för att försöka få med honom i gänget… och för att försöka se till att han inte river halva stan.

The Trouble With Clones var nog faktiskt den roligaste DLCn av de tre packen som (hittils, iaf) har kommit. Många sköna garv och en hel del action och överdrivna sci-fi-grejer inträffar paketet igenom och.. well.. personligen tycker jag nog att det här är mest prisvärt av de tre DLC-paketen. Gillar man Saints Row: The Third lär man inte bli besviken på det här DLC-paketet (även om det är som de två tidigare; rätt kort).

Läs gärna min recension av Saints Row: The Third också.

Det här inlägget postades i PC, Playstation 3, Xbox 360 och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>