Alien Shooter 2: Conscription

I spin-off stand-alone expansionen Alien Shooter 2: Conscription antar du dig rollen som en ny rekryt till M.A.G.M.A. Corporation, som har blivit stationerad på en av deras militärbaser. Det dröjer emellertid inte länge förrän basen du är stationerad på blir angripen av monster som dödar allt som kommer i deras väg. Du måste nu slåss för ditt liv och försöka hitta källan till monstrenas ankomst.. innan det är försent.

Det finns inte så mycket att säga om Conscription egentligen. Det innehar en ny kampanj med 10 intensiva (bokstavligt talat) banor, några få nya vapen och en bunt nya fiender – varav ett par av dem påminner om fiender man stöter på i första Alien Shooter och dess expansioner. Grafiken, kontrollerna och de intensiva actionmomenten finns alla kvar från Alien Shooter: Vengeance och Alien Shooter 2: Reloaded, men den sjukt stela voiceactingen är borta – tack och lov. Dessvärre påverkar detta även gameplayet på ett negativt sätt då man måste sitta och läsa allt de säger, vilket till och från blir sjukt irriterande då text kan dyka upp mitt under en större strid. Dessutom är översättningen från ryska till engelska sämre än i de tidigare AS2 releaserna, med bland annat gramatikfel, felstavningar och mellanrum mellan bokstäver i ord osv. Uppgraderingssystemet är kvar från de tidigare spelen och har man lirat de tidigare spelen känner man snabbt igen sig. Speltiden är dessvärre sjukt kort (ca 2-3 timmar, på sin höjd) och slutstriderna känns sjukt snåla, då man kickar alla fienders ass åt helvete.

Alien Shooter 2: Conscription är iaf i slutändan ett schysst tidsfördriv om man gillar att skjuta sönder saker till småbitar – även om speltiden känns skitsnål och den engelska översättningen suger röv.

Det här inlägget postades i PC och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>